Kiemelt ajánlatok

Fekete Macska Panzió

Két Jóbarát Apartmanház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Elisabeth apartman

Szalóki Üdülőház

Életfa vendégház

Legénd Üdülőfalu

Kőtenger Panzió

Balogh-Szatmári Kúria

Hanga Vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Platán Panzió

Margaréta Apartman Ház

Csali Vendégház Tisza-tó

Bónom-zugi nyaraló

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Spirit Apartman

Garzó Tanya Vendégház

Puszta Lovasudvar és Vendégház

Tolna megye, Paks, Cseresznyés u. 57.

Pihend ki nálunk a hétköznapok fáradalmait! Legyen szó nyaralásról, rendezvényről, esküvőről vagy lovastáborról, vendégeink számára a pihenés élménnyé válik

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Scheffer Nóra
Telefon: 06/30/9892645
Mobil: 06/30/2164766
E-mail cím: info@pusztalovasudvar.hu
Weboldal: www.pusztalovasudvar.hu

Szálláshely bemutatása:

Szállás

Az udvar főépületében kerültek kialakításra a vendégszobák. Szobáink az egyszerűséget tükrözik, de nyugalmat árasztanak. A földszinten került kialakításra a "KEMENCÉS" szoba, a "LOVAS" szoba, valamint a "CSALÁDI" szoba. A padlástérben 2 db kétágyas és 2 db négyágyas szoba várja vendégeinket. A vendégek a fogadó társalgójában olvashatnak, pihenhetnek, TV-t is nézhetnek. A földszinti szobák mindegyike saját fürdőszobával, WC-vel, valamint TV-vel felszereltek. A kemencés és lovas szoba 2 fő részére nyújt éjszakai pihenőt, de mindegyik pótágyazható. A családi szoba egy nappalit és két hálószobát foglal magában, és egy 6 fős családnak nyújt pihenést. A tetőtérben az egyik négyágyas szoba pótágyazható. Nagyobb csoportok esetén a Pajta Hotelt ajánljuk, ahol összesen 30 fő fogadására van lehetőség.

Étkezés

Ételeinken keresztül szeretnénk megismertetni vendégeinkkel a régi német nemzetiségi konyhát és a magyar paraszti ételeket. Az étkezések fő helyszíne a Fogadó, ahol 265 fő befogadására van lehetőség egy hagyományos és rusztikus belső térben, mely 65, 120, 80 fős termekké szakaszolható. A nyári esték kedvelt tere a terasz, ahol 50 és 100 fő tud egyszerre hangulatos körülmények közt vacsorázni. A szalonnasütés, nyársalás, a bográcsban főzés élménye is megérinti vendégeinket.

Lovaglás

A lovasoktatás során szakképzett és gyakorlott lovasoktatókat és lovasedzőt, terep- és túralovaglások alkalmával szintén magasan képzett és több éves gyakorlattal rendelkező túravezetőt biztosítunk. A túrákat lovaskocsival követheti a család apraja-nagyja. A hely adottságaiból következik, hogy az év bármely szakában igen jó talajadottságokkal rendelkezünk. A homokos talajon még a napokig esőáztatta környék is kellemesen lovagolható. Ez a szinte egyedülálló természeti adottság párosul a gyönyörű tájjal és a korlátlan lovaglási lehetőséggel, ami a tereplovaglás szerelmeseinek meghatározó élményt nyújt. Rossz időben, esőben, hidegben, télen, szélben sem kell lemondani a lovaglásról, mivel fedeles lovarda áll a lovasok rendelkezésére.

Rendezvények

A rendezvények lebonyolítására több helyszín is áll a vendégek rendelkezésére. Elsősorban a régmúlt időket idéző Fogadót ajánljuk. Befogadóképessége 65 fő. Cégek rendezvényeinek megtartását, szervezését, lakodalmak, esküvők, családi összejövetelek bonyolítását is vállaljuk a tervezéstől az utómunkálatokig a 200 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkben. Ha gyönyörű környezetben szeretné megtartani élete egyik legszebb eseményét, akkor jó helyen jár! Nálunk az esküvői szertartástól a lakodalomig mindenre van lehetőség. Sőt! Ha megbíz bennünket, akkor a meghívótól az utómunkálatokig a teljes szervezést magunkra vállaljuk, az Ön igényei szerint. A polgári, de még az egyházi szertartás is a helyszínen megvalósítható. A rusztikus stílusú, klimatizált rendezvénytermünkben vállaljuk 20-150 fős, a fából készült fedeles lovardában akár 300 fős lakodalmak lebonyolítását.


   


Vissza a kereséshez »